PŘEDBĚŽNÝ ZÁPIS DĚTÍ DO MŠ TLUMAČOV

Vzhledem k záměru Obce Tlumačov rozšířit kapacitu stávající mateřské školy o novou třídu, vyhlašuje ředitelství MŠ Tlumačov předběžný formální zápis dětí na školní rok 2015/16. Tento zápis v žádném případě nenahrazuje klasický zápis do MŠ se všemi zákonem předepsanými náležitostmi a požadavky správního řádu , který se uskuteční 14. a 15. dubna 2015.

Tento zápis v žádném případě nenahrazuje klasický zápis do MŠ se všemi zákonem předepsanými náležitostmi a požadavky správního řádu , který se uskuteční 14. a 15. dubna 2015.


Rodiče budou o něm včas informováni na webových stránkách MŠ Tlumačov, na informační tabuli obecního úřadu,mateřské školy a prostřednictvím obecního hlášení. Předběžný zápis slouží především a pouze k zjištění počtu dětí, které se určitě znovu dostaví se svými rodiči k dubnovému zápisu na školní rok 2015/16.


Formální zápis do MŠ se uskuteční od 2.2. – 16.2.2015. Rodiče dětí mohou potvrdit svůj zájem o umístění dítěte do MŠ Tlumačov od školního roku 2015/16 prostřednictvím:





  • osobní návštěvy v mateřské škole



  • telefonicky :  577 929 041



  • Emailem :      mstlumacov@tiscali.cz


  • poštovní schránky MŠ Tlumačov

Stačí uvést pouze jméno a příjmení dítěte, datum narození , adresu trvalého bydliště a kontakt na zákonného zástupce dítěte.