SPANÍ VE ŠKOLCE

spojené s návštěvou multikina ve ZLATÉM JABLKU ve Zlíně pro všechny děti ze třídy „Sluníček“, které budou s námi chtít strávit den a noc v mateřské škole bez rodičů + navíc jedno večerní dobrodružství.
Více v článečku.

Pátek 26.6.2015

Děti nastoupí jako obvykle ráno do mateřské školy. Přinesou si s sebou batůžek s pláštěnkou , kapesník, pohodlné oblečení a pevnou obuv, pití ve šroubovací láhvi , něco dobrého k večeři a plyšáka na spaní + lampión na večerní dobrodružnou cestu za překvapením na fotbalovém hřišti.

Ve  14.08  hod. odjedeme vlakem do Zlína, na 15.20 hod. je domluveno  promítání filmu pro naše děti v jednom ze sálů multikina :

„OVEČKA SHAUN VE FILMU“

Pro děti je domluvena sleva vstupného na 70,- Kč !
Před odjezdem posvačíme v mateřské škole (svačinka je zajištěna ze školní jídelny)

Po skončení  akce přijedeme zpět do Tlumačova (cca 18.00 hod.) a program bude pokračovat v MŠ :
večeře – zajistí rodiče podle vlastního uvážení. Balíček s jídlem si donesou děti ráno do MŠ v podepsané krabičce nebo sáčku – budou uloženy v lednici v MŠ
hry, povídání, kreslení v MŠ po setmění dobrodružná cesta s lampióny Tlumačovem – cíl na fotbalovém hřišti – hledání ukrytého překvapení pro děti . Z bezpečnostního hlediska doporučujeme do lampiónu vložit cyklistickou blikačku, krásně svítí do tmy  Lampióny si děti přinesou hned ráno do MŠ.
malá večerní hygiena
pohádka na dobrou noc  – usínání

Sobota 27.6.2015

7.30 – 8.30 hod. :                           
 – budíček, rozcvička, předávání diplomů, snídaně ¨

8.30 hod. – předávání dětí rodičům

TATO AKCE JE ZCELA DOBROVOLNÁ !
ZÚČASTNÍ SE DĚTI, KTERÉ SE NEBOJÍ DOBRODRUŽSTVÍ A STRÁVENÉ NOCI SE SVÝMI KAMARÁDY A UČITELKAMI . V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ DĚTI NENUŤTE, ABYCHOM NEMUSELI VEČER VOLAT MAMINKÁM! 

Děti, které se akce nezúčastní, zůstanou odpoledne ve třídě „Hvězdiček“, kde si je rodiče vyzvednou v době, kdy jsou zvyklí je odvádět z MŠ.

VYBÍRÁME 115 ,- Kč :

70,- Kč  ( vstupenka do kina – běžná cena  99,- Kč )
35,- Kč  ( jízdné do Zlína a zpět )
10,- Kč  ( pojištění dětí )

Nezapomeňte na prášky proti nevolnosti pro děti, kterým bývá špatně v dopravních prostředcích a nahlaste tuto skutečnost třídním učitelkám.                                

Děkujeme

Těší se na Vás paní učitelky Hanka a Inka

Přivítáme nabídku šikovných maminek, které by byly ochotné upéci dětem na sobotní snídani koláč – nejlépe s tvarohem, marmeládou ( ne s ovocem) nebo bábovku. Prosíme ochotné maminky, nahlaste se ve třídě „Sluníček“u svých učitelek.
                                                              Děkujeme