Vánoční besídka ve třídě „Berušek“

Ve středu 14.12.2016 se v odpoledních hodinách uskutečnila besídka ve třídě nejmenších dětí u „Berušek“. Téměř pro polovinu těchto dětí to bylo první velké vystoupení  před početným obecenstvem.

Přesto to velká většina z nich zvládla na jedničku s velkou hvězdičkou. Program se skládal ze dvou částí. V té první děti předvedly svým rodičům, že vůbec v ničem nezaostávají za svými většími kamarády ze tříd Hvězdiček a Sluníček. Téměř 20 minut bavily své posluchače básničkami, písničkami a pohybovými etudami a překvapovaly svými znalostmi a dovednostmi. Ve druhé části vystoupení předvedly děti pohybovou hříčku o sněhulácích. Oblečeni v kostýmech roztomilých sněhuláčků si spolu s pěknou písničkou zaskotačily při veselé melodii a za vedení paní učitelky předvedly, že tanec a pohyb patří mezi jejich oblíbené aktivity.
Přesto, že přišly do mateřské školy poprvé v září letošního roku, je třeba je pochválit za jejich píli a snahu při nácviku programu. Doufáme, že se líbil všem přítomným, kterým přejeme, aby se svými dětmi a celou svou rodinou prožili pohodové a příjemné Vánoce.