Pomáháme opuštěným zvířátkům

Už třetím rokem se naše mateřská škola zapojila do projektu „Pomáháme opuštěným zvířátkům“. Naše pomoc se letos rozšířila, neboť jsme oslovili také základní školu v Tlumačově, která se velmi ochotně a aktivně přidala a sesbírala velké množství dobrot pro psy i kočky a dokonce i nezanedbatelnou finanční částku, která poputuje na pomoc útulku v Polné u Jihlavy, která zoufale prosí o pomoc.

Naši sesbíranou vánoční nadílku sestávající z pytlů granulí, psích  i kočičích dobrot, konzerv, zdravotnického materiálu a čistících a desinfekčních prostředků jsme společně naložili do osobního auta paní učitelky Barunky, která spolu se svou kamarádkou předala naši zásilku v pondělí 19 .prosince do útulku ve Zlíně na Vršavě.
Celou naši sbírku jsme rozdělili poctivě na polovinu, jedna zůstane ve Zlíně, pro druhou si tamtéž přijedou pracovníci zvířecího útulku z Vysočiny. Vám všem, kteří jste se do naší dobročinné sbírky zapojili, patří velký dík, že nezůstáváte lhostejní k osudům opuštěných zvířátek a věříme, že i když řada z nich prožila různé trable, týrání a ne zrovna hodné páníčky, bude mít alespoň teď na svátky vánoční radost z dobrot, které se podařilo díky Vám sesbírat.
Ještě jednou děkujeme!!