Školní akce ke konci školního roku

Vážení rodiče,
Blíží se poslední dva měsíce školního roku a s nimi spoustu zábavy a školních akcí pro Vaše děti v mateřské škole Tlumačov.
Na co se můžeme těšit?

 Program akcí ke stažení v pdf.

•    Téměř všechny děti mají zaplacený výlet do Starého Města na Den Země, který se vzhledem k velmi nepříznivému počasí neuskutečnil. (40,- Kč bude převedeno na vstup do areálu KOVOSTEEL ve Starém Městě. Zbytek částky doplatíme každému dítěti ze sběru).

•    Děti ze třídy Sluníček, které jezdily pravidelně do plavání mají zaplacenou 10.lekci plaveckého kurzu, která se neuskutečnila vzhledem k velké naplněnosti rozvrhu plavecké výuky v Kroměříží.  Částka 120,- Kč jim bude převedena na akci v zámku Buchlovicích – prohlídka + pohádka (celodenní výlet)

Jelikož plánované akce pro děti v měsíci červnu jsou finančně náročnější, můžete si platbu rozdělit  – duben, květen, červen. Dle výtěžku za sběr zvážíme ještě proplacení některé z výše uvedených akcí pro všechny děti. (např. celodenní pronájem skákacího hradu na školní zahradě :-))
Děkujeme a věříme, že se akce budou líbit a přinesou dětem spoustu nových poznatků, zkušeností, zážitků a hlavně radosti.

Kolektiv učitelek MŠ Tlumačov