SPANÍ VE ŠKOLCE spojené s návštěvou multikina ve Zlatém jablku ve Zlíně

Pro všechny děti ze třídy „Sluníček“+ předškoláky ze třídy „Hvězdiček“, které budou s námi chtít strávit den a noc v mateřské škole bez rodičů + navíc jedno večerní dobrodružství.

Pátek 28.6.2019

Děti nastoupí jako obvykle ráno do mateřské školy. Přinesou si s sebou batůžek s pláštěnkou, kapesník, pohodlné oblečení a pevnou obuv, pití ve šroubovací láhvi, něco dobrého k večeři a plyšáka na spaní + baterky na dobrodružnou cestu Tlumačovem: „ Za pokladem Čtyřlístku“ s několika stanovišti a plněním zábavných úkolů, zakončenými hledáním pokladu na školní zahradě.

Ve  14.09  hod. odjedeme vlakem do Zlína, v 15.00 hod. proběhne promítání filmu pro naše děti v jednom ze sálů multikina:

„VELKÉ DOBRODRUŽSTVÍ ČTYŘLÍSTKU“

        
Pro děti je domluveno snížené vstupné 70,- Kč !
Odpolední svačina je zajištěna ze školní jídelny. Po skončení promítání navštívíme KFC, kde si pochutnáme na křupavých hranolkách :). Potom navštívíme dětské hřiště v hlavním parku ve Zlíně, kde se děti mohou proběhnout a vyzkoušet místní atrakce.

Po skončení  akce přijedeme autobusem zpět do Tlumačova (cca 19.00 hod.) a  program bude pokračovat v MŠ :
–    večeře – zajistí rodiče podle vlastního uvážení. Balíček s jídlem si donesou děti ráno do MŠ v podepsané krabičce nebo sáčku – budou uloženy v lednici v MŠ
–    hry, povídání, kreslení v MŠ, dle počasí pobyt na školní zahradě
–    po setmění dobrodružná cesta Tlumačovem s plněním úkolů , zakončená hledáním pokladu Čtyřlístku  na školní zahradě
–    malá večerní hygiena
–    pohádka na dobrou noc  – usínání

Sobota 29.6.2019

7.30 – 8.30 hod. :      budíček, rozcvička, předávání diplomů s dárečkem, snídaně
8.30 hod. – předávání dětí rodičům

TATO AKCE JE ZCELA DOBROVOLNÁ !

ZÚČASTNÍ SE DĚTI, KTERÉ SE NEBOJÍ DOBRODRUŽSTVÍ A STRÁVENÉ NOCI SE SVÝMI KAMARÁDY A UČITELKAMI . V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ DĚTI NENUŤTE, ABYCHOM NEMUSELI VEČER VOLAT MAMINKÁM!
 
VYBÍRÁME:
70,- Kč  (vstupenka do kina)
30,- Kč  (doprava vlakem do Zlína, zpět autobus)
20,- Kč  (hranolky –  koupíme velké kýblíky a dáme dětem na tácky rozumné množství, jen tak na chuť, v žádném případě nebude toto jídlo nahrazovat večeři)
120,- Kč   Celkem

Přivítáme nabídku šikovných maminek, které by byly ochotné upéci dětem na sobotní snídani koláč – nejlépe s tvarohem, marmeládou (ne s ovocem) nebo bábovku. Čaj pro děti zajistíme na pátek i na sobotu.
Prosíme ochotné maminky, nahlaste se ve třídě „Sluníček“a „Hvězdiček“u svých učitelek.

Děkujeme!