Informace k dalšímu provozu mateřské školy

Vážení rodiče,

oznamujeme Vám, že od pondělí 1.2.2021 je opět obnoven provoz Mateřské školy Tlumačov, tento den ale pouze v omezeném režimu. Vzhledem k tomu, že situace v MŠ je krizová, vzhledem k personálnímu stavu pedagogických pracovnic (chybí 3 učitelky), přesto se pokusíme otevřít alespoň dvě třídy u Hvězdiček a Sluníček (děti z Berušek budou s nimi spojeny). Prosíme nejen maminky na mateřské dovolené, ale i ty ostatní, kteří mají možnost si děti tento den nechat doma, aby nám pomohli v této nelehké době zvládnout pondělní provoz.

Od úterý by se měla vrátit do třídy Hvězdiček jedna z učitelek, takže už budeme schopny fungování mateřské školy nějakým způsobem zajistit.

Současná situace je náročná, proto prosíme všechny rodiče, aby pravidelně sledovali webové stránky školy, které se nyní stávají tím hlavním vzájemným komunikačním nástrojem, protože situace se mění doslova den ze dne.

Prosíme rodiče dětí, které zůstanou v pondělí doma, odhlaste je ve školní jídelně nebo v mateřské škole nejpozději do 7.15 hod., protože školní jídelna zahajuje po týdnu provoz a je třeba dokoupit zásoby potravin za účelem zabezpečení stravovacích potřeb dětí.

Zároveň oznamuje všem rodičům, že v neděli odpoledne bude provedena plošná dezinfekce všech prostor mateřské školy.

 

Děkujeme za vaši vstřícnost a ochotu