VÁNOČNÍ DÁREK

Vážení rodiče,
moc nás mrzí, že ani letos nemůžou probíhat pravidelné akce v MŠ (společné tvoření s rodiči, vánoční besídky, program dětí při rozsvěcení stromečku, aj.) Rádi bychom zachovali alespoň společnou Ježíškovu nadílku s dětmi a posezení u stromečku ve třídách, i když letos zase bez ochutnávky maminčina cukroví (koupíme balené perníčky a cukroví z výtěžku za sběr).

Posezení u stromečku s nadílkou proběhne dopoledne
VE STŘEDU 15.12.2021

Budeme si povídat o tradicích a zvycích vánočních, hrát a zpívat koledy, zkoušet některé zvyky vánoční. Součástí této akce je i čekání na Ježíška, který každým rokem přiváží dětem do tříd dárečky. Jsou to samozřejmě dárky společné, pro školku, o které se musí děti dělit. Už několik let po sobě obohacujeme tuto nadílku o dárečky pro všechny děti. Proto jsme zapojili do této aktivity Vás, rodiče. Prosíme o zakoupení malého symbolického dárku pro Vaše dítě, které si ho po společné nadílce odnese domů.
Kupujte symbolické dárky dle vlastního uvážení v hodnotě od 100,- do 200,- Kč maximálně (1 dárek) dle Vašeho uvážení a možností. Dárky můžete nosit do MŠ průběžně, zabalte je, popište jménem dítěte a pokud možno tajně ???? je předejte paní učitelce. Dárky si společně rozbalujeme, hrajeme si s nimi a těšíme se na nadcházející Vánoce????.
Děkujeme za spolupráci