Narozeninové mlsání

Oslava narozenin je pro všechny děti očekávanou událostí, se kterou se podělí v ten slavný den také s kamarády a všemi zaměstnanci v mateřské škole. Takový oslavenec, ten se u nás má dobře!

Od rána může sedět v narozeninových plyšových křesílcích – u medvídka Pú nebo u Heloo Kitty, kteří dětem slouží místo klasické židličky a při odpoledním spánku se dají rozložit do tvaru postýlky, ve které se tak dobře odpočívá. Oslavenec má všechna privilegia, která si v tento daný den zaslouží. Kamarádi ho od rána obskakují, všude má přednost, je to prostě oslavenec se vším všudy. Kromě křesílek máme také narozeninový vláček, který mají v ten den děti u sebe na stolečku a který upozorňuje všechny kolem, že dnes je ten jeho den, kdy má narozeniny.

Začátkem října oslavila 3 roky Markétka ze třídy Berušek. Spolu s maminkou nás překvapila krásným dortem, na kterém jsme si všichni pochutnali. Mlsalo se nejen u Berušek, ale také ve Hvězdičkách a Sluníčkách. Škoda, že jste nemohli ochutnat s námi, dort byl opravdu výborný, děti se olizovaly až za ušima. Markétce jsme všichni popřáli, zazpívali pěknou písničku, darovali narozeninové přáníčko s překvapením a malé drobnůstky.

Všechno nejlepší, Markétko!