Informace pro rodiče nových dětí ze třídy Berušek

Vzhledem k provozní době MŠ došlo k malé organizační změně, která je vyznačena tučným písmem.
Děti se třídy Berušek, která je umístěna v chodbě základní školy, se schází ráno od 6.00 – 7.00 hod. ( v pátek do 7.15 hod.) ve třídě Hvězdiček – rodiče v této době použijí elektronické karty pro vstup do MŠ a spojovací chodbou projdou do šaten Berušek, v prostorách základní školy a po převlečení a přezutí odvedou své děti do třídy Hvězdiček, kde si je vyzvedne jejich paní učitelka. Po 7.00 hod.,( v pátek po 7.15 hod.) můžete své děti vodit do třídy Berušek přes hlavní venkovní vchod do ZŠ Tlumačov, kde je instalován a označen zvonek do třídy Berušek. Samozřejmě můžete použít elektronickou kartu a do třídy Berušek přijít přes spojovací dvéře v MŠ.
–    Pokud si budete brát dítě po obědě, nahlaste ráno tuto skutečnost učitelce, která přebírá Vaše dítě. V tomto případě si pro něj můžete přijít kolem 11.45 hod., kdy už děti budou po obědě. Zvoňte na zvonek s označením třídy u hlavních dveřích do ZŠ Tlumačov.
–    Odpoledne si můžete děti vyzvednout ze třídy Berušek do 15.00 hod. v jejich třídě, po této hodině jsou děti spojeny ve třídě Hvězdiček až do uzavírací hodiny, tj. do 16.00 hod