Omezený provoz v mateřské škole!

Oznamujeme rodičům, že na základě jednání se zřizovatelem Obcí Tlumačov bylo dohodnuto, že mateřská škola bude od pondělí 16.3.2020 až do odvolání, fungovat pouze v omezeném provozu. Vzhledem k závažné epidemiologické situaci v zemi proto zůstanou od tohoto data v domácí péči děti maminek na mateřské dovolené a škola bude zajišťovat provoz pouze pro děti pracujících rodičů! Tímto opatřením jim vycházíme vstříc, vzhledem k uzavření základních škol a jejich povinnosti zajistit hlídání starších dětí v rodinách.

Prosíme Vás v této situaci o maximální vstřícnost a spolupráci, abychom společně zamezili případnému šíření nákazy nebezpečným koronavirem.

Zároveň oznamujeme rodičům, že budeme průběžně kontrolovat zdravotní stav dětí, po příchodu do tříd preventivně měřit teplotu bezdotykovým teploměrem a při jakýchkoliv projevech nachlazení ( zvýšená teplota, kašel, rýma),  je budeme odesílat do domácího ošetření. V době omezeného provozu budou zrušeny veškeré kulturní akce v MŠ včetně plaveckého výcviku v Kroměříži.

O dalším vývoji situace Vás budeme informovat na webových stránkách mateřské školy, protože vzhledem k aktuálnímu vývoji epidemiologické situace v zemi není vyloučeno ani úplné uzavření provozu mateřské školy.

Děkujeme za pochopení

Hana Janoštíková

Ředitelka MŠ Tlumačov