Uzavření provozu mateřské školy

Vážení rodiče,

oznamuji Vám, že na základě rozhodnutí vlády České republiky budou vzhledem ke zhoršené epidemiologické situaci uzavřeny všechny školy včetně škol mateřských a to s účinností od pondělí 1.3.2021 po dobu tří týdnů.

Rodičům dětí s povinnou předškolní docházkou budou emailem zasílány v průběhu jednotlivých týdnů učební materiály podle plánů třídního vzdělávacího programu. Pokud rodiče nemají možnost si tyto materiály doma vytisknout, pište na email: mstlumacov@tiscali.cz. V tomto případě Vám je připravíme v listinné podobě a dohodneme se na době a místě jejich předání.

Úplatu za předškolní vzdělávání posílejte na účet školy v maximální stanovené výši 550,-Kč, po otevření provozu Vám bude vrácen přeplatek. Protože škola bude uzavřena déle než 5 dnů ( dle Vyhlášky o předškolním vzdělávání č.14/2005 ve znění pozdějších předpisů, podle § 6, odst.5) stanoví ředitelka sníženou úplatu vzhledem k počtu dnů, kdy bude škola v provozu. Rodiče, kteří platí školné v hotovosti zaplatí už sníženou částku po znovuotevření provozu mateřské školy.

Přeji všem pevné zdraví, hodně trpělivosti a doufám, že až se znovu sejdeme, bude líp a snad už budeme moci zařadit do našeho denního programu i nějaké divadlo pro děti a několikrát odkládané mobilní planetárium, na které se všichni moc těšíme.

Pro aktuální informace sledujte, prosím, naše webové stránky.