Skákací hrady na školní zahradě

Ve čtvrtek 8.6. bylo pro děti připraveno překvapení. Poprvé jsme vyzkoušeli pronájem dvou skákacích nafukovacích hradů, které byly postaveny na naší školní zahradě. Jeden z nich byl pouze hrad s velkou opičí skluzavkou, který ihned zaujal všechny děti.

Menší skákací hrad s malou skluzavkou byl určen spíše pro menší děti ze třídy Berušek. Společně s dětmi jsme přes okno nakukovali, jak se hrady nafukují a už jsme se nemohli dočkat, až je řádně vyzkoušíme. Sluníčko nám pěkně svítilo, tak brzy vyrazili na školní zahradu. Děti se nemohly nabažit nové atrakce. Jezdily, skákaly, výskaly radostí, moc se jim to líbilo. Svezly se i paní učitelky, z čehož měly děti velkou legraci, ale moc jim fandily.  Po oběd přišel dětem vhod odpolední odpočinek. Načerpaly nové síly a na zahradu jsme s nimi vyrazili dříve, abychom si skákacích hradů náležitě užili. Děti byly rády, že mohly hrady ukázat svým rodičům, když si pro ně odpoledne přicházely do mateřské školy.
Nadšení přetrvalo i do dalšího dne a děti by byly nejraději, aby hrady byly na zahradě nastálo. Jenže to nejde, tak snad zase někdy příště!