Sladké mlsání

Překvapení ve formě nádherných dortů si na konec školního roku pro nás připravila paní Vraťka Zlatušková. Třída „Berušek“ dostala krásný dort se telenou travičkou  s beruškami a květinkami. Uprostřed této nádhery byla umístěna jedna svíčka, jako symbol prvního roku fungování nově otevřené třídy mateřské školy.

Třída „Hvězdiček“ byla obdarována dortem ve formě hvězdičky, oblečené do krásných fialových kalhotek a třída „Sluníček“ si objednala už tradičně sluníčkový dort s paprsky, který si děti částečně snědly na akci rozloučení s předškoláky. Samozřejmě nechaly také na ochutnání ostatním dětem z této třídy, aby nebyl nikdo o tuto nevšední dobrotu ochuzen. Dorty byly tak nádherně nazdobené, že nám bylo skoro líto vzít nůž a zakrojit do kyprého piškotového těsta spojeného chutnou různobarevnou nádivkou. Ale to bychom se připravili o náramný gurmánský požitek, neboť tato sladká dobrota byla výborná a děti se olizovaly až za ušima.

Děkujeme ještě jednou paní Vraťce Zlatuškové za tyto sladké dary na konec školního roku 2015/16, které přinesly našim dětem hodně radosti a našim chuťovým buňkám labužnický prožitek nad klínkem lahodného dortíku.